Efternavn álvaroAt vide mere om álvaro efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at álvaro efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet álvaro.

álvaro efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder álvaro, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet álvaro helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet álvaro

Se kort over efternavn álvaro

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal álvaro i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet álvaro, så vi kan få præcise oplysninger om alle de álvaro, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor álvaro efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med álvaro efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis álvaro er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest álvaro i verden

 1. Angola Angola (5521)
 2. Portugal Portugal (359)
 3. Spanien Spanien (126)
 4. Brasilien Brasilien (28)
 5. Ecuador Ecuador (5)
 6. Chile Chile (3)
 7. England England (3)
 8. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (2)
 9. Mexico Mexico (2)
 10. Argentina Argentina (1)
 11. Schweiz Schweiz (1)
 12. Kap Verde Kap Verde (1)
 13. Tyskland Tyskland (1)
 14. Danmark Danmark (1)
 15. Ækvatorialguinea Ækvatorialguinea (1)
 16. Mozambique Mozambique (1)
 17. Peru Peru (1)
 18. USA USA (1)
 19. Uruguay Uruguay (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal álvaro rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med álvaro efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor álvaro er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande álvaro er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner álvaro. Dette skyldes, at efternavnet álvaro ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet álvaro, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner álvaro.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet álvaro, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner álvaro, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Alvaro
 2. álvarez
 3. álvares
 4. Albaro
 5. Alfaro
 6. Alvar
 7. Alvara
 8. Alvardo
 9. Alvare
 10. Alvari
 11. Alvario
 12. Alvero
 13. Alvard
 14. Ahlvers
 15. Alabro
 16. Alavar
 17. Albar
 18. Albari
 19. Albars
 20. Albart
 21. Albero
 22. Albro
 23. Alfar
 24. Alfara
 25. Alfard
 26. Alfero
 27. Allevard
 28. Alvarado
 29. Alvaran
 30. Alvarde
 31. Alvaredo
 32. Alvares
 33. Alvarez
 34. Alvarin
 35. Alvear
 36. Alver
 37. Alvera
 38. Alverd
 39. Alveri
 40. Alverio