Efternavn águilarAt vide mere om águilar efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at águilar efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet águilar.

águilar efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder águilar, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet águilar helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet águilar

Se kort over efternavn águilar

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal águilar i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet águilar, så vi kan få præcise oplysninger om alle de águilar, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor águilar efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med águilar efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis águilar er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest águilar i verden

 1. Mexico Mexico (5)
 2. Costa Rica Costa Rica (3)
 3. Colombia Colombia (1)
 4. Honduras Honduras (1)
 5. Peru Peru (1)
 6. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal águilar rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med águilar efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor águilar er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande águilar er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner águilar. Dette skyldes, at efternavnet águilar ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet águilar, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner águilar.

 1. Aguilar
 2. Aguelar
 3. Aguilars
 4. Aguiler
 5. Aguillar
 6. Agullar
 7. Aquilar
 8. Augilar
 9. Agular
 10. Agilar
 11. Aguilarte
 12. Aguilera
 13. Aguillard
 14. Aguliar
 15. Aguller
 16. Auguillard
 17. Aguilero
 18. Auxilar
 19. Agalar
 20. Aguilers
 21. Aggeler
 22. Agilera
 23. Agler
 24. Aguillera
 25. Aigler
 26. Aquilera
 27. Asclar
 28. Auclair
 29. Augillard
 30. Aszklar
 31. Aszlar
 32. Agalari
 33. Aguilerra
 34. Akslar
 35. Agholor
 36. Acallar
 37. Aucler
 38. Ackler
 39. Agliardi
 40. Agulleiro