Efternavn 'moteAt vide mere om 'mote efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at 'mote efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet 'mote.

'mote efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder 'mote, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet 'mote helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet 'mote

Se kort over efternavn 'mote

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal 'mote i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet 'mote, så vi kan få præcise oplysninger om alle de 'mote, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor 'mote efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med 'mote efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis 'mote er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest 'mote i verden

 1. Lesotho Lesotho (136)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal 'mote rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med 'mote efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor 'mote er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande 'mote er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet 'mote gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner 'mote. Dette skyldes, at efternavnet 'mote ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet 'mote, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner 'mote.

 1. Mote
 2. 'mota
 3. Mate
 4. Mete
 5. Mite
 6. Moate
 7. Mode
 8. Moote
 9. Mot
 10. Mota
 11. Motea
 12. Moth
 13. Mothe
 14. Moti
 15. Moto
 16. Mott
 17. Motte
 18. Myte
 19. Motee
 20. Made
 21. Mat
 22. Mata
 23. Matea
 24. Matei
 25. Mateo
 26. Mateu
 27. Matey
 28. Math
 29. Mathe
 30. Mati
 31. Matie
 32. Mato
 33. Matt
 34. Matte
 35. Matu
 36. Maty
 37. Matye
 38. Maute
 39. Mede
 40. Meite