Efternavn 'moleliAt vide mere om 'moleli efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at 'moleli efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet 'moleli.

'moleli efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder 'moleli, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet 'moleli helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet 'moleli

Se kort over efternavn 'moleli

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal 'moleli i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet 'moleli, så vi kan få præcise oplysninger om alle de 'moleli, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor 'moleli efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med 'moleli efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis 'moleli er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest 'moleli i verden

 1. Lesotho Lesotho (583)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal 'moleli rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med 'moleli efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor 'moleli er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande 'moleli er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner 'moleli. Dette skyldes, at efternavnet 'moleli ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet 'moleli, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner 'moleli.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet 'moleli, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner 'moleli, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Moleli
 2. Molele
 3. Maleli
 4. Mollel
 5. Mulele
 6. Mololo
 7. Molelle
 8. Malela
 9. Molaoli
 10. Malelu
 11. Malele
 12. Malale
 13. Mallali
 14. Melilli
 15. Mellali
 16. Melul
 17. Milolo
 18. Mlilo
 19. Moahloli
 20. Mohlala
 21. Malala
 22. Mililli
 23. Melioli
 24. Milella
 25. Mohlolo
 26. Mulala
 27. Malila
 28. Malyali
 29. Mulilo
 30. Mwololo
 31. Malal
 32. Malolo
 33. Mlelwa
 34. Malulu
 35. Melal
 36. Milal
 37. Moahluli
 38. Malilay
 39. Mallol
 40. Mallolo