Efternavn 'makoAt vide mere om 'mako efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at 'mako efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet 'mako.

'mako efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder 'mako, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet 'mako helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet 'mako

Se kort over efternavn 'mako

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal 'mako i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet 'mako, så vi kan få præcise oplysninger om alle de 'mako, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor 'mako efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med 'mako efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis 'mako er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest 'mako i verden

 1. Lesotho Lesotho (505)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal 'mako rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med 'mako efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor 'mako er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande 'mako er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner 'mako. Dette skyldes, at efternavnet 'mako ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet 'mako, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner 'mako, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Mako
 2. Macko
 3. Maco
 4. Mago
 5. Majo
 6. Mak
 7. Maka
 8. Maki
 9. Makow
 10. Maks
 11. Masko
 12. Maso
 13. Maxo
 14. Mazo
 15. Meko
 16. Miko
 17. Makoa
 18. Maiko
 19. Mhako
 20. 'muso
 21. 'moso
 22. Makoe
 23. Maoko
 24. Mayko
 25. Make
 26. Maku
 27. Majko
 28. Makh
 29. Maag
 30. Maak
 31. Maas
 32. Maaz
 33. Mac
 34. Maca
 35. Macao
 36. Macco
 37. Mace
 38. Maceo
 39. Mach
 40. Macho