Efternavn SliwakowskiAt vide mere om Sliwakowski efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Sliwakowski efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Sliwakowski.

Sliwakowski efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Sliwakowski, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Sliwakowski helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Sliwakowski

Se kort over efternavn Sliwakowski

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Sliwakowski i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Sliwakowski, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Sliwakowski, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Sliwakowski efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Sliwakowski efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Sliwakowski er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Sliwakowski i verden

 1. Polen Polen (42)
 2. USA USA (7)
 3. Frankrig Frankrig (3)
 4. Australien Australien (2)
 5. Sverige Sverige (2)
 6. England England (1)
 7. Filippinerne Filippinerne (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Sliwakowski rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Sliwakowski efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Sliwakowski er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Sliwakowski er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Sliwakowski. Dette skyldes, at efternavnet Sliwakowski ofte har gennemgået mutationer.

 1. Sliwakowska
 2. Slawkowski
 3. Slowikowski
 4. Silkowski
 5. Slagowski
 6. Sleczkowski
 7. Solikowski
 8. Sulikowski
 9. Siolkowski
 10. Slokowski
 11. Salkowski
 12. Shalkowski
 13. Slizewski
 14. Sulkowski
 15. Szalkowski
 16. Solakoski
 17. Sliwkowicz
 18. Sulikowska
 19. Szlagowski
 20. Suligowski
 21. Sluzewski
 22. Szeligowski
 23. Sulgostowski
 24. Szlagowska
 25. Sulkowska
 26. Szelachowski
 27. Salkoski
 28. Slojewski
 29. Slugocki
 30. Sulkosky
 31. Szulczewski
 32. Szeligowska
 33. ślizewski
 34. Silcock
 35. Slazyk
 36. Slezak
 37. Slosek
 38. Shlyakis
 39. Skalkowicz
 40. Szlachcikowska