Efternavn HennekesAt vide mere om Hennekes efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Hennekes efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Hennekes.

Hennekes efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Hennekes, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Hennekes helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Hennekes

Se kort over efternavn Hennekes

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Hennekes i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Hennekes, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Hennekes, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Hennekes efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Hennekes efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Hennekes er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Hennekes i verden

 1. Nederlandene Nederlandene (298)
 2. Tyskland Tyskland (193)
 3. USA USA (169)
 4. Canada Canada (4)
 5. Kina Kina (1)
 6. Irak Irak (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Hennekes rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Hennekes efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Hennekes er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Hennekes er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Hennekes. Dette skyldes, at efternavnet Hennekes ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Hennekes kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Hennekes, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Hennekes eller nogle af de efternavne, der ligner Hennekes, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Hennekes blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Hennekes med en fælles rod.

 1. Henkes
 2. Hankes
 3. Heimkes
 4. Henges
 5. Hinckes
 6. Hinkes
 7. Hunkes
 8. Hunzeker
 9. Henkis
 10. Hences
 11. Hanches
 12. Hancoke
 13. Hanges
 14. Hanses
 15. Heinsius
 16. Henkhaus
 17. Henschke
 18. Hensiek
 19. Heynsius
 20. Honsaker
 21. Hunsaker
 22. Hunsecker
 23. Hunziker
 24. Hankus
 25. Hanacek
 26. Hancocke
 27. Hancocks
 28. Hanousek
 29. Hansis
 30. Heineccius
 31. Hensiak
 32. Hinjos
 33. Hinojos
 34. Honzik
 35. Hunsicker
 36. Hunsucker
 37. Henchoz
 38. Homokos
 39. Hanžek
 40. Hamsek