Efternavn GratzelAt vide mere om Gratzel efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Gratzel efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Gratzel.

Gratzel efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Gratzel, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Gratzel helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Gratzel

Se kort over efternavn Gratzel

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Gratzel i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Gratzel, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Gratzel, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Gratzel efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Gratzel efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Gratzel er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Gratzel i verden

 1. Tyskland Tyskland (196)
 2. USA USA (56)
 3. Østrig Østrig (47)
 4. Den Tjekkiske Republik Den Tjekkiske Republik (5)
 5. Kina Kina (1)
 6. Sydafrika Sydafrika (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Gratzel rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Gratzel efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Gratzel er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Gratzel er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Gratzel gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Gratzel. Dette skyldes, at efternavnet Gratzel ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Gratzel kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Gratzel, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Gratzel eller nogle af de efternavne, der ligner Gratzel, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Gratzel blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Gratzel med en fælles rod.

 1. Gratzer
 2. Graetzel
 3. Grates
 4. Gratz
 5. Gratzy
 6. Gradziel
 7. Gratza
 8. Gartzen
 9. Gertzen
 10. Gortzer
 11. Gradzki
 12. Graetz
 13. Gratch
 14. Gratias
 15. Gratsch
 16. Greitzer
 17. Gretz
 18. Gritz
 19. Gritzner
 20. Grotke
 21. Grotz
 22. Grotzke
 23. Grutz
 24. Grutza
 25. Gertze
 26. Garatz
 27. Gratka
 28. Gradje
 29. Gurutzet
 30. Grades
 31. Gradek
 32. Gratis
 33. Gratesol
 34. Gradzik
 35. Greatex
 36. Gardes
 37. Gartser
 38. Gartz
 39. Gartzia
 40. Gartzke