Efternavn DändlikerAt vide mere om Dändliker efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Dändliker efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Dändliker.

Dändliker efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Dändliker, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Dändliker helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Dändliker

Se kort over efternavn Dändliker

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Dändliker i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Dändliker, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Dändliker, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Dändliker efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Dändliker efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Dändliker er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Dändliker i verden

 1. Schweiz Schweiz (208)
 2. Sydafrika Sydafrika (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Dändliker rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Dändliker efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Dändliker er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Dändliker er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Dändliker gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Dändliker kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Dändliker, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Dandliker
 2. Dendler
 3. Dondlinger
 4. Dentler
 5. Dentlinger
 6. Dondelinger
 7. Dendle
 8. Dandale
 9. Dandelski
 10. Dantley
 11. Dendulk
 12. Dentley
 13. Dindial
 14. Dondel
 15. Dundalk
 16. Duntley
 17. Dendaluce
 18. Dondolini
 19. Dundale
 20. Dondoli
 21. Daendels
 22. Dandolo
 23. Dantil
 24. Denadel
 25. Denatale
 26. Dentel
 27. De natale
 28. Dinatale
 29. Domedel
 30. Dondolo
 31. Donatilo
 32. Donatila
 33. Donadille
 34. D'andolfo
 35. Donadelle
 36. Dindyal
 37. Dindoyal
 38. Damdelen
 39. Donadel
 40. Denduluri