Efternavn ColbergAt vide mere om Colberg efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colberg efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colberg.

Colberg efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colberg, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colberg helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colberg

Se kort over efternavn Colberg

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colberg i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colberg, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colberg, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colberg efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colberg efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colberg er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colberg i verden

 1. USA USA (1504)
 2. Tyskland Tyskland (715)
 3. Danmark Danmark (154)
 4. Puerto Rico Puerto Rico (91)
 5. Canada Canada (80)
 6. Den Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik (31)
 7. England England (14)
 8. Argentina Argentina (12)
 9. Norge Norge (11)
 10. Panama Panama (11)
 11. Sverige Sverige (8)
 12. Schweiz Schweiz (5)
 13. Polen Polen (4)
 14. Sydafrika Sydafrika (4)
 15. Brasilien Brasilien (2)
 16. Finland Finland (2)
 17. Australien Australien (1)
 18. Chile Chile (1)
 19. Frankrig Frankrig (1)
 20. Irland Irland (1)
 21. Israel Israel (1)
 22. Italien Italien (1)
 23. Nederlandene Nederlandene (1)
 24. Filippinerne Filippinerne (1)
 25. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colberg rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colberg efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colberg er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colberg er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Colberg gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Colberg, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Colberg.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Colberg, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Colberg, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Colbert
 2. Calbero
 3. Calbert
 4. Chalberg
 5. Chelberg
 6. Chilberg
 7. Colborn
 8. Colbry
 9. Colburn
 10. Colfer
 11. Colver
 12. Colvert
 13. Culbert
 14. Colobert
 15. Colvero
 16. Calabera
 17. Calver
 18. Calvera
 19. Calvero
 20. Calvert
 21. Calvery
 22. Chellberg
 23. Chilbert
 24. Cilberti
 25. Claber
 26. Clayberg
 27. Colborne
 28. Colbourn
 29. Coleburn
 30. Colford
 31. Collver
 32. Colpaert
 33. Colvard
 34. Culberth
 35. Culver
 36. Culvert
 37. Cleber
 38. Collobert
 39. Colferai
 40. Calveri