Efternavn ColatrellaAt vide mere om Colatrella efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colatrella efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colatrella.

Colatrella efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colatrella, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colatrella helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colatrella

Se kort over efternavn Colatrella

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colatrella i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colatrella, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colatrella, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colatrella efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colatrella efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colatrella er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colatrella i verden

 1. USA USA (191)
 2. Italien Italien (100)
 3. Schweiz Schweiz (58)
 4. Brasilien Brasilien (27)
 5. Argentina Argentina (21)
 6. Canada Canada (9)
 7. Frankrig Frankrig (8)
 8. Venezuela Venezuela (6)
 9. Belgien Belgien (2)
 10. Elfenbenskysten Elfenbenskysten (2)
 11. Haiti Haiti (2)
 12. England England (1)
 13. Uruguay Uruguay (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colatrella rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colatrella efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colatrella er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colatrella er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Colatrella gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Colatrella. Dette skyldes, at efternavnet Colatrella ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Colatrella, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Colatrella, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Colatrella eller nogle af de efternavne, der ligner Colatrella, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Colatrella blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Colatrella med en fælles rod.

 1. Caldarella
 2. Calatrava
 3. Caldarelli
 4. Calderilla
 5. Colatruglio
 6. Coltre
 7. Cultrera
 8. Caldarera
 9. Caldarola
 10. Cladera
 11. Clater
 12. Clouatre
 13. Coldeira
 14. Coldren
 15. Colodrero
 16. Colter
 17. Colterman
 18. Coltrain
 19. Coltrane
 20. Coltrin
 21. Coltero
 22. Calatroni
 23. Coltro
 24. Coltri
 25. Coltherd
 26. Caldara
 27. Caldare
 28. Caldareri
 29. Caldarusa
 30. Caldeira
 31. Caldera
 32. Calderara
 33. Caldere
 34. Calderer
 35. Calderero
 36. Calderita
 37. Caldiera
 38. Caldora
 39. Caletrio
 40. Calitri