Efternavn ColadonatoAt vide mere om Coladonato efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Coladonato efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Coladonato.

Coladonato efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Coladonato, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Coladonato helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Coladonato

Se kort over efternavn Coladonato

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Coladonato i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Coladonato, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Coladonato, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Coladonato efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Coladonato efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Coladonato er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Coladonato i verden

 1. USA USA (339)
 2. Italien Italien (275)
 3. Belgien Belgien (41)
 4. Canada Canada (29)
 5. Argentina Argentina (24)
 6. Schweiz Schweiz (9)
 7. Australien Australien (6)
 8. Finland Finland (3)
 9. Frankrig Frankrig (2)
 10. Tyskland Tyskland (1)
 11. Nederlandene Nederlandene (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Coladonato rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Coladonato efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Coladonato er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Coladonato er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Coladonato gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Coladonato, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Coladonato.

At afgøre om efternavnet Coladonato eller nogle af de efternavne, der ligner Coladonato, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Coladonato blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Coladonato med en fælles rod.

 1. Caldonazzo
 2. Calidonio
 3. Celedonio
 4. Coldoni
 5. Colladon
 6. Colatino
 7. Celidonio
 8. Coladangelo
 9. Colaton
 10. Caldenas
 11. Caldon
 12. Calduna
 13. Caledon
 14. Celedon
 15. Claton
 16. Claudino
 17. Claudon
 18. Claydon
 19. Colden
 20. Coldham
 21. Colding
 22. Colloton
 23. Colodny
 24. Colton
 25. Claudina
 26. Clodomiro
 27. Claudiano
 28. Caledonia
 29. Celedonia
 30. Chelidonio
 31. Cledon
 32. Coldani
 33. Celadini
 34. Celadin
 35. Claden
 36. Celadyn
 37. Coloton
 38. Celidon
 39. Caldana
 40. Calidoni