Efternavn CoglioloAt vide mere om Cogliolo efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Cogliolo efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Cogliolo.

Cogliolo efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Cogliolo, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Cogliolo helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Cogliolo

Se kort over efternavn Cogliolo

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Cogliolo i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Cogliolo, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Cogliolo, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Cogliolo efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Cogliolo efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Cogliolo er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Cogliolo i verden

 1. Paraguay Paraguay (164)
 2. Argentina Argentina (108)
 3. Italien Italien (77)
 4. Brasilien Brasilien (5)
 5. USA USA (4)
 6. Spanien Spanien (1)
 7. England England (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Cogliolo rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Cogliolo efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Cogliolo er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Cogliolo er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Cogliolo gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Cogliolo. Dette skyldes, at efternavnet Cogliolo ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Cogliolo, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Cogliolo.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Cogliolo kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Cogliolo, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Cogliolo eller nogle af de efternavne, der ligner Cogliolo, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Cogliolo blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Cogliolo med en fælles rod.

 1. Casalilla
 2. Cazalilla
 3. Cicolello
 4. Coscollola
 5. Cuscullola
 6. Ciccolella
 7. Coscolluela
 8. Cosculluela
 9. Cozcolluela
 10. Chizelele