Efternavn CofskyAt vide mere om Cofsky efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Cofsky efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Cofsky.

Cofsky efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Cofsky, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Cofsky helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Cofsky

Se kort over efternavn Cofsky

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Cofsky i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Cofsky, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Cofsky, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Cofsky efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Cofsky efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Cofsky er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Cofsky i verden

 1. USA USA (216)
 2. Canada Canada (46)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Cofsky rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Cofsky efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Cofsky er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Cofsky er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Cofsky gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Cofsky. Dette skyldes, at efternavnet Cofsky ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Cofsky kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Cofsky, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Copsey
 2. Copesky
 3. Cops
 4. Copka
 5. Capsey
 6. Cofax
 7. Cafasso
 8. Cafiso
 9. Capek
 10. Capik
 11. Capko
 12. Caps
 13. Capsa
 14. Capse
 15. Capsi
 16. Ceffis
 17. Cepak
 18. Cepek
 19. Ceps
 20. Chafik
 21. Chafiki
 22. Chapko
 23. Chapski
 24. Chbiki
 25. Chebki
 26. Chevka
 27. Chopko
 28. Chupka
 29. Cibik
 30. Cobas
 31. Cobbes
 32. Cobbis
 33. Cobbs
 34. Cobes
 35. Cobija
 36. Cobisa
 37. Cobos
 38. Copas
 39. Copass
 40. Copes