Efternavn CodurasAt vide mere om Coduras efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Coduras efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Coduras.

Coduras efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Coduras, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Coduras helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Coduras

Se kort over efternavn Coduras

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Coduras i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Coduras, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Coduras, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Coduras efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Coduras efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Coduras er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Coduras i verden

 1. Spanien Spanien (52)
 2. Argentina Argentina (11)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Coduras rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Coduras efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Coduras er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Coduras er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Coduras kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Coduras, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Coiduras
 2. Cidras
 3. Coudures
 4. Cadres
 5. Cedars
 6. Cedres
 7. Ceteras
 8. Cideres
 9. Coderc
 10. Coderch
 11. Coutures
 12. Cuadras
 13. Cudris
 14. Cidorak
 15. Coudrais
 16. Cedraz
 17. Cadars
 18. Catoras
 19. Cotoros
 20. Cuders
 21. Cadarso
 22. Cadieres
 23. Caters
 24. Catres
 25. Cedrez
 26. Citores
 27. Coderque
 28. Codrescu
 29. Couderc
 30. Cuadros
 31. Cedric
 32. Cedrik
 33. Cedérus
 34. Cotric
 35. Chodurski
 36. Cetares
 37. Cudriz
 38. Cedrés
 39. Chodorek
 40. Chatres