Efternavn AleidhriAt vide mere om Aleidhri efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aleidhri efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aleidhri.

Aleidhri efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aleidhri, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aleidhri helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aleidhri

Se kort over efternavn Aleidhri

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aleidhri i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aleidhri, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aleidhri, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aleidhri efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aleidhri efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aleidhri er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aleidhri i verden

 1. Yemen Yemen (7091)
 2. Tunesien Tunesien (9)
 3. Libanon Libanon (2)
 4. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aleidhri rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aleidhri efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aleidhri er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aleidhri er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aleidhri. Dette skyldes, at efternavnet Aleidhri ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Aleidhri, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Aleidhri, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Aleidhri eller nogle af de efternavne, der ligner Aleidhri, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Aleidhri blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Aleidhri med en fælles rod.

 1. Altieri
 2. Al-dari
 3. Aldari
 4. Al deri
 5. Alidore
 6. Al diri
 7. Aledar
 8. Al-haidari
 9. Aladern
 10. Aladro
 11. Alatri
 12. Aldar
 13. Aldaria
 14. Aldariz
 15. Aldart
 16. Alder
 17. Alders
 18. Aldir
 19. Aldora
 20. Aldorf
 21. Aldrei
 22. Aldrin
 23. Aldura
 24. Allder
 25. Altdorf
 26. Alteri
 27. Altier
 28. Altiere
 29. Altiero
 30. Altiery
 31. Altiro
 32. Aladero
 33. Aldara
 34. Al deiri
 35. Aldric
 36. Al haidari
 37. Alouidor
 38. Al-daari
 39. Aldor
 40. Altouri