Efternavn AbdollahzadehAt vide mere om Abdollahzadeh efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdollahzadeh efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdollahzadeh.

Abdollahzadeh efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdollahzadeh, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdollahzadeh helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdollahzadeh

Se kort over efternavn Abdollahzadeh

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdollahzadeh i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdollahzadeh, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdollahzadeh, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdollahzadeh efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdollahzadeh efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdollahzadeh er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdollahzadeh i verden

 1. Iran Iran (13156)
 2. USA USA (55)
 3. Canada Canada (26)
 4. England England (23)
 5. Sverige Sverige (17)
 6. Finland Finland (5)
 7. Nederlandene Nederlandene (5)
 8. Thailand Thailand (5)
 9. Norge Norge (4)
 10. Frankrig Frankrig (3)
 11. Brasilien Brasilien (2)
 12. Tyskland Tyskland (2)
 13. Skotland Skotland (2)
 14. Georgien Georgien (2)
 15. Indien Indien (2)
 16. Armenien Armenien (1)
 17. Østrig Østrig (1)
 18. Australien Australien (1)
 19. Wales Wales (1)
 20. Kroatien Kroatien (1)
 21. Italien Italien (1)
 22. Malaysia Malaysia (1)
 23. Portugal Portugal (1)
 24. Tyrkiet Tyrkiet (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdollahzadeh rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdollahzadeh efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdollahzadeh er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdollahzadeh er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdollahzadeh gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdollahzadeh, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdollahzadeh.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdollahzadeh kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdollahzadeh, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdollahzadeh eller nogle af de efternavne, der ligner Abdollahzadeh, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdollahzadeh blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdollahzadeh med en fælles rod.

 1. Abdullazadeh
 2. Abdollahi
 3. Abdul-ahad
 4. Abdulahad
 5. Abdollah
 6. Abdoulkader
 7. Abdelwahad
 8. Abdalahmad
 9. Abdalahe
 10. Abdallah
 11. Abdallahi
 12. Abdelfatah
 13. Abdelfattah
 14. Abdelhadi
 15. Abdelhady
 16. Abdeljawad
 17. Abdelkader
 18. Abdelkazem
 19. Abdelkhalek
 20. Abdellah
 21. Abdellahi
 22. Abdelqader
 23. Abdelrahman
 24. Abdelraza
 25. Abdelwahab
 26. Abdillah
 27. Abdillahi
 28. Abdoulaye
 29. Abdul-azeez
 30. Abdul-hadi
 31. Abdulhadi
 32. Abdullah
 33. Abdullahi
 34. Abdullahu
 35. Abdullayev
 36. Abdulraheem
 37. Abdulrahman
 38. Abdoulahi
 39. Abdullaev
 40. Abdullaeva