Efternavn AbalabideAt vide mere om Abalabide efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abalabide efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abalabide.

Abalabide efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abalabide, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abalabide helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abalabide

Se kort over efternavn Abalabide

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abalabide i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abalabide, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abalabide, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abalabide efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abalabide efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abalabide er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abalabide i verden

 1. Spanien Spanien (9)
 2. Argentina Argentina (3)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abalabide rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abalabide efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abalabide er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abalabide er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abalabide gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abalabide kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abalabide, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abalabide eller nogle af de efternavne, der ligner Abalabide, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abalabide blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abalabide med en fælles rod.

 1. Abolafia
 2. Abolafio
 3. Afolabi
 4. Abulafia
 5. Aboulafia
 6. Aboulibada
 7. Afalava
 8. Applebee
 9. Ablaev
 10. Abu labdah
 11. Abelovitz
 12. Abeleven
 13. Apelby
 14. Apleby
 15. Applebaum
 16. Applebury
 17. Appleby
 18. Abilov
 19. Abilova
 20. Abelbasov
 21. Abylov
 22. Abylova
 23. Aboulfadl
 24. Aboulfadle
 25. Abelov
 26. Aboulfath
 27. Apfelbaum
 28. Apfelbeck
 29. Appelbaum
 30. Appelbom
 31. Appelboom
 32. Appleberry
 33. Appleford
 34. Avilov
 35. Avolivolo
 36. Abouelfath
 37. Aboulfounoun