Efternavn AanensenAt vide mere om Aanensen efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aanensen efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aanensen.

Aanensen efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aanensen, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aanensen helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aanensen

Se kort over efternavn Aanensen

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aanensen i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aanensen, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aanensen, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aanensen efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aanensen efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aanensen er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aanensen i verden

 1. Norge Norge (495)
 2. USA USA (99)
 3. Australien Australien (42)
 4. Estland Estland (31)
 5. Trinidad og Tobago Trinidad og Tobago (16)
 6. England England (12)
 7. New Zealand New Zealand (8)
 8. Grækenland Grækenland (4)
 9. Sverige Sverige (3)
 10. Japan Japan (2)
 11. Cypern Cypern (1)
 12. Danmark Danmark (1)
 13. Skotland Skotland (1)
 14. Wales Wales (1)
 15. Mongoliet Mongoliet (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aanensen rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aanensen efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aanensen er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aanensen er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Aanensen, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Aanensen.

At afgøre om efternavnet Aanensen eller nogle af de efternavne, der ligner Aanensen, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Aanensen blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Aanensen med en fælles rod.

 1. Aanenson
 2. Aanonsen
 3. Amenson
 4. Annensky
 5. Anunson
 6. Ainans
 7. Amiens
 8. Amonson
 9. Annenkov
 10. Anningson
 11. Ananzeh
 12. Anunes
 13. Amansec
 14. Amongen
 15. Amance
 16. Amanis
 17. Amans
 18. Amanze
 19. Amengol
 20. Amenos
 21. Ammons
 22. Amons
 23. Ananas
 24. Anangono
 25. Ananias
 26. Aninos
 27. Anning
 28. Annemieke
 29. Anuncia
 30. Anayansi
 31. Ananikian
 32. Anungar
 33. Aningi
 34. Ananga
 35. Amongin
 36. Ananikyan
 37. Ananich
 38. Amanez
 39. Annenkova
 40. Ananos