Efternavn ásgeirsdóttirAt vide mere om ásgeirsdóttir efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at ásgeirsdóttir efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet ásgeirsdóttir.

ásgeirsdóttir efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder ásgeirsdóttir, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet ásgeirsdóttir helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet ásgeirsdóttir

Se kort over efternavn ásgeirsdóttir

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal ásgeirsdóttir i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet ásgeirsdóttir, så vi kan få præcise oplysninger om alle de ásgeirsdóttir, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor ásgeirsdóttir efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med ásgeirsdóttir efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis ásgeirsdóttir er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest ásgeirsdóttir i verden

 1. Island Island (926)
 2. Sverige Sverige (7)
 3. Danmark Danmark (5)
 4. USA USA (4)
 5. Estland Estland (1)
 6. Spanien Spanien (1)
 7. Færøerne Færøerne (1)
 8. Norge Norge (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal ásgeirsdóttir rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med ásgeirsdóttir efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor ásgeirsdóttir er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande ásgeirsdóttir er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet ásgeirsdóttir gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet ásgeirsdóttir, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner ásgeirsdóttir, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet ásgeirsdóttir kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner ásgeirsdóttir, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Asgeirsdottir
 2. ásgeirsson
 3. Asgeirsson
 4. Agirregoitia
 5. Agriesti
 6. Aguirregoitia
 7. Ageris
 8. Agers
 9. Aggers
 10. Agresti
 11. Akersloot
 12. Akerstrom
 13. Ashhurst
 14. Ashurst
 15. Asiresi
 16. Agiregi
 17. Agerskov
 18. åkerström
 19. Akurstein
 20. Aguersif
 21. Augurski
 22. Akkersdijk
 23. Agerskow
 24. Accarisi
 25. Accorsi
 26. Accursi
 27. Accursio
 28. Acherki
 29. Ackerknecht
 30. Ackers
 31. Ackerson
 32. Ackhurst
 33. Agarrista
 34. Agirregabiria
 35. Agirregoikoa
 36. Agirresarobe
 37. Agirrezabal
 38. Agirrezabala
 39. Agrasar
 40. Agrasot