Efternavn ádámAt vide mere om ádám efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at ádám efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet ádám.

ádám efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder ádám, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet ádám helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet ádám

Se kort over efternavn ádám

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal ádám i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet ádám, så vi kan få præcise oplysninger om alle de ádám, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor ádám efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med ádám efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis ádám er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest ádám i verden

 1. Ungarn Ungarn (10233)
 2. Rumænien Rumænien (231)
 3. Slovakiet Slovakiet (179)
 4. Paraguay Paraguay (2)
 5. Sverige Sverige (2)
 6. Canada Canada (1)
 7. Panama Panama (1)
 8. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal ádám rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med ádám efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor ádám er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande ádám er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet ádám, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner ádám, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet ádám kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner ádám, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Adám
 2. Adán
 3. Adam
 4. Adem
 5. Adham
 6. Adim
 7. Adm
 8. Adom
 9. Adoum
 10. Adum
 11. Adón
 12. Aadam
 13. Adain
 14. Adama
 15. Adame
 16. Adami
 17. Adamo
 18. Adamu
 19. Adamy
 20. Adan
 21. Adana
 22. Adano
 23. Addamo
 24. Adden
 25. Addona
 26. Adema
 27. Ademi
 28. Aden
 29. Adena
 30. Adhami
 31. Adin
 32. Adina
 33. Adine
 34. Adion
 35. Admi
 36. Adney
 37. Adon
 38. Adona
 39. Aduna
 40. Adwan